benvastgoedbeheer benvastgoed

Westerplein

Beschikbaar vanaf 1 oktober 2020

Prijs € 1050,-/m excl.
Borg € 2100,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype
Oppervlakte 73 m²
Interieur Kaal
Wijk Centrum
Bouwjaar 1995

Omschrijving

In het hart van de Meerpolder aan de Westerplein ligt het mooie en gezellige winkelcentrum, dat met zijn uitgebreide winkelbestand een sfeer van ruimte en luxe uitstraalt. Boven dit winkelcentrum zijn comfortabele appartementen gerealiseerd. Het is de ideale locatie voor mensen die willen wonen in een levendige en gezellige stedelijke omgeving, met ruimte, uitzicht en uitgebreide parkeermogelijkheden. Als typische forensengemeente beschikt Berkel en Rodenrijs over een goede infrastructuur, met aansluitingen op de wegen naar Rotterdam en Den Haag, busverbindingen en een NS-station.

Leuk 3-driekamerappartement gelegen op de 1e verdieping van dit kleinschalige complex met een zeer royaal terras. De indeling van de woning is als volgt: hal, toilet, woonkamer (ca. 4,30x6,40 m) met open keuken voorzien van afzuigkap en gasaansluiting, 2 slaapkamers van respectievelijk 2,45x,2,80m en 2,68x4,75m, berging van ruim 1,32x2,44m met aansluiting voor wasmachine, separaat toilet en badkamer met ligbad en wastafel. Balkon/terras bereikbaar vanuit de woonkamer

Alle appartementen zijn bereikbaar via een lift. Alle woningen beschikken over een individuele berging in de kelder.

- Foto's zijn van een vergelijkbare woning in hetzelfde complex
- Servicekosten per maand €55,85
- Waarborgsom: 2 maanden huur

Interesse? Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website www.benhousing.nl staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Like ons dan nu op Facebook!