benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Veerlaan

Beschikbaar per direct

Prijs € 1450,-/m excl.
Borg € 2900,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype
Oppervlakte 63 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Katendrecht
Bouwjaar 1990

Omschrijving

In de gewilde woonwijk Rotterdam-Katendrecht bevindt zich dit prachtige 3-kamer appartement. Dit plaatje kenmerkt zich door zijn vrije uitzicht en zijn centrale ligging op loopafstand van Rotterdam Centrum. De woning is onder andere voorzien van een woonkamer, twee slaapkamers, keuken, badkamer en een balkon. In de directe nabijheid treft u het centrum van Rotterdam met zijn winkel en horeca gelegenheden op loopafstand, openbaar vervoer voorzieningen om de hoek, recreatiegebieden zoals het Kaappark, verschillende scholen en kinderdagverblijven en diverse uitvalswegen zoals de A15, A16 en A20 op rijdafstand.

Indeling:
Gezamenlijke entree/hal.

Via de hal heeft u toegang tot alle vertrekken. Bij binnenkomst treft u als eerst de open woonkeuken aan. Door de grote raampartijen geeft de woonkamer een ruimtelijk gevoel. Aan de woonkamer grenst ook het balkon. Via de hal zijn de twee slaapkamers en badkamer te bereiken.

Let op:
- Beschikbaar per 01-12-2022;
- Huurprijs €1.450,00 excl.


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.


Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!