benvastgoedbeheer benvastgoed

Saftlevenstraat

Beschikbaar per direct

Prijs € 745,-/m excl.
Borg € 895,-
Aantal slaapkamers 1
Objecttype Studio
Oppervlakte 25 m²
Interieur Gemeubileerd
Wijk Centrum

Omschrijving

Volledig gemeubileerd studio 5 minuten lopen van Erasmus Medisch Centrum, Hogeschool Museumpark en de Nieuwe Binnenweg. Direct naast de metrohalte Dijkzicht, die gemakkelijke toegang biedt tot het stadscentrum en een directe metro naar de Erasmus Universiteit. Natuurlijk kun je ook gewoon rond Rotterdam fietsen en het centrum van de stad ligt op fietsafstand in tussen de 5-10 minuten. Er wonen voornamelijk studenten en jonge professionals in het gebouw, dus je kunt wat vrienden maken als je dat wilt, of je kunt jezelf houden, omdat de studio volledig privé is.

De studio
Het gehele gebouw is begin 2016 volledig nieuw gerenoveerd en alle meubels zijn nieuw en van hoge kwaliteit. U kunt gewoon intrekken zonder zorgen te maken over meubels of hulpprogramma's. Evenzo is de keuken volledig nieuw en bevat deze wat u nodig heeft om zelf een maaltijd te koken. Verder is de badkamer gerenoveerd en voorzien van een inloopdouche.

Andere faciliteiten
Deze studio biedt toegang tot het gedeelde dakterras met een geweldig uitzicht over de skyline van Rotterdam en een kleine barbecue die zorgt voor geweldige zomeravonden.

- exclusief 100 euro Gas/Water/Licht
- exclusief 50 euro Internet/Televisie

Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met +31102040661

Wilt u ook de eerste zijn die op de hoogte is van nieuwe eigenschappen die wij aanbieden? Vind ons nu leuk op Facebook!

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend