benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Strevelsweg

Beschikbaar per direct

Prijs € 1275,-/m excl.
Aantal slaapkamers 2
Objecttype
Oppervlakte 91 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Rotterdam Feijenoord
Bouwjaar 1926

Omschrijving

Gerenoveerd 3 kamer appartement met tuin op de begane grond aan de Strevelsweg! De voorzieningen in de buurt zijn optimaal, het Zuidplein ligt op loopafstand.

De Strevelsweg is gelegen tussen Groene Hilledijk/Randweg en Winkelcentrum Zuidplein. De wijk is gelegen in Rotterdam-Zuid met op loopafstand een groot winkelaanbod, metro-en busstation Zuidplein en een uitstekende verbinding met het Rotterdamse centrum! Ook treinstation Rotterdam-Zuid en het uitgaanscentrum bij de Kuip met diverse restaurants zijn in de buurt.

Indeling:
Entree, hal.

Door middel van de hal heeft u toegang tot alle vertrekken. Met als eerst de ruime open woonkeuken. Door de grote raampartijen en het glas in lood raam op het plafond geeft het een ruim en sfeervol gevoel.

Via het woongedeelte heeft u toegang tot de slaapkamer, badkamer en tuin. De badkamer beschikt over een royale inloopdouche en een dubbel wastafelmeubel. De tuin bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een schuur.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de tweede slaapkamer. Via de hal is een separaat toilet, wasruimte en een opbergruimte te vinden.

Let op:
Huurprijs: €1.275,00 excl.;
Per direct beschikbaar;


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!