benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Straatweg

Beschikbaar per direct

Prijs € 1500,-/m excl.
Aantal slaapkamers 3
Objecttype
Oppervlakte 104 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk
Bouwjaar 1955

Omschrijving

Leuk 4 kamer appartement op de derde etage aan de Straatweg in het Kleiwegkwartier. Het appartement is goed te bereiken met het openbaarvoer, Station Noord ligt op 5 minuten loopafstand.

3e verdieping (begane grond): Woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een klein balkon. De slaapkamer op de 3e verdieping bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Keuken en toilet zijn te bereiken via de entree op de 3e verdieping.

4e verdieping (1e etage): De 4e verdieping is te bereiken via de interne trap in de woonkamer. Deze etage beschikt over 2 slaapkamers en de badkamer. Éen slaapkamer aan de voorzijde en één slaapkamer aan de achterzijde van de woning. De badkamer beschikt over een douche, wastafelmeubel en een bad.

Let op:
- Beschikbaar: per direct
- Oplevering: gestoffeerd
- Huurprijs: €1500,00 excl.


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!