benvastgoedbeheer benvastgoed

Snelfilterweg

Prijs € 1075,-/m excl.
Borg € 2150,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype
Oppervlakte 72 m²
Interieur Kaal
Wijk Esch

Omschrijving

Een ruim en prettig ingedeeld appartement aan het water in De Esch: de kindvriendelijke en natuurlijke wijk aan de Maas. Hier vind je een 3-kamer woning met een zonnig, woningbreed balkon, een prima afwerking en royale, lichte vertrekken in een goed onderhouden complex.

De ligging mag ook als pluspunt gekenmerkt worden. De woning ligt in een jonge, groene wijk, dicht bij het centrum. Maar ook dagelijkse voorzieningen zoals winkels, scholen, verenigingen, horeca en uitgaansgelegenheden zijn goed bereikbaar. De wijk is royaal voorzien van fiets- en wandelpaden en het Kralingse Bos en de Kralingse Plas liggen op korte afstand. Opstapplaatsen voor openbaar vervoer en toeritten naar uitvalswegen zijn dichtbij gelegen en, zeker niet onbelangrijk, in De Esch is het parkeren nog gratis!

Indeling
Op de begane grond is de centrale entree gelegen. Deze is voorzien van een gesloten portiek met toegang tot de ruime ontvangsthal, de bergingen, het trappenhuis en de lift.

Op de 3e verdieping is de indeling als volgt:
Entree/hal met de meterkast en toegang tot twee slaapkamers.

In de hal vind je ook het toilet en de badkamer.
Het toilet is strak betegeld en voorzien van een wandcloset en een fonteintje met onderkastje.

De badkamer is eveneens geheel en keurig betegeld en bevat een inloop douche, wastafel met wasmachine aansluiting en een radiator.

Vanuit de hal heb je toegang tot de royale woonkamer met keuken.
De open keuken heeft een lichte kleurstelling, met een modern werkblad en met diverse inbouwapparatuur.

De woning beschikt over een groot balkon. Hierdoor ben je verzekerd zon en kun je tot laat in het najaar genieten van deze heerlijke buitenruimte.

Interesse? Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website www.benhousing.nl staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Like ons dan nu op Facebook!