benvastgoedbeheer benvastgoed

Reaumurstraat

Prijs € 895,-/m excl.
Aantal slaapkamers 1
Objecttype
Oppervlakte 70 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Centrum/Centraal Station
Bouwjaar 1986

Omschrijving

Centraal gelegen riante twee kamer maisonette op de top verdieping. De woning ligt uitstekend gelegen naast het centraal station in Schiedam en is daardoor per trein, bus en metro bereikbaar.

Indeling;
Begane grond bevind zich de centrale entree met toegang tot bergingen en trappenhuis. Dit appartement beschikt over een eigen inpandige berging op niveau -1.

4e verdieping;
Eigen entree, riante hal met open trap naar de vijfde verdieping. Bergruimte met opstelling van warmwater installatie. Vervolgens toegang tot ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft uitzicht op centraal station. De keuken is voorzien van granieten blad, gaskookplaat, enkele spoelbak, combimagnetron, koelkast met vriezer en afzuigkap. De woning is zeer modern en beschikt over laminaat en gedeeltelijk betegelde vloer.

5e verdieping;
Riante overloop met frans balkon en dakkoepel welke veel licht invalbrengt. Op deze verdieping bevind zicht het toilet en de badkamer welke van tegels en sanitair zijn voorzien.

Afmetingen;
Woonkamer met open keuken ca. ; 6,6 x 4,8
Slaapkamer ca. ; 4,8 x 3,30
Badkamer. ; 2,3 x 2,2

Interesse? Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website www.benhousing.nl staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Like ons dan nu op Facebook!

*Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend