benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Ramlehweg

Beschikbaar per direct

Prijs € 2475,-/m excl.
Aantal slaapkamers 3
Objecttype
Oppervlakte 120 m²
Interieur Gemeubileerd
Wijk kralingen
Bouwjaar 1938

Omschrijving

Prachtig volledig gemeubileerd bovenhuis met 3 slaapkamers gelegen op de tweede en derde verdieping met twee balkons. De woning is centraal gelegen is op loopafstand van de kralingseplas, ov en supermarkten!

Ingang appartement.
Tweede verdieping; Hal met toilet. Ruime woonkamer die is opgedeeld in twee delen door ensuite deuren. Via de eetkamer toegang tot het balkon. De hoogglans witte keuken is voorzien van alle apparatuur en is volledig gemeubileerd.

Derde verdieping;twee ruime slaapkamers, beide ingericht met een tweepersoonsbed en een ruime gaderobe kast. Er is nog een derde kleinere kamer aanwezig die gebruikt kan worden als kinderkamer of werkkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wasmachine, droger en wastafel met spiegel. Via de slaapkamer aan de achterzijde heeft u toegang tot het balkon aan de achterkant.

Let op:
- Huurprijs: €2.475,00 exclusief.
- Oplevering: gemeubilerd.
- Beschikbaar per direct.
- Inkomenseis is vereist.

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!