benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Piet Smitkade

Beschikbaar vanaf 1 juni 2022

Prijs € 1175,-/m excl.
Aantal slaapkamers 2
Objecttype
Oppervlakte 78 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk De Veranda
Bouwjaar 1999

Omschrijving

Dit schitterende en ruime 3-kamer appartement in het luxe ‘Saenredam’ gebouw ligt in de leuke wijk ‘De Veranda’. Hier vindt u alles wat u nodig heeft op minder dan 5 minuten afstand! Zo zijn er om de hoek verschillende restaurants zoals bijv. Happy Italy, een Pathé bioscoop en winkels te vinden en stopt het openbaar vervoer aan het einde van de straat.

De tram brengt u binnen enkele minuten naar de levendige Wilhelminapier en direct naar het centrum van Rotterdam. De wijk is verder zeer gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen, waardoor u zo in de rest van de Randstad bent.

Het appartement zelf heeft een heerlijk ruime woonkamer met toegang tot balkon. Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers en badkamer die beschikt over één wastafelmeubel.

Let op:
- Beschikbaar per 01-06-2022
- Foto's zijn ter impressie van een gelijke woning

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!