benvastgoedbeheer benvastgoed

Paulus Potterstraat

Beschikbaar per direct

Prijs € 2350,-/m excl.
Borg € 2350,-
Aantal slaapkamers 4
Objecttype
Oppervlakte 113 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk kralingen

Omschrijving

HEERLIJKE EENGEZINSWONING IN KRALINGEN MET STADSTUIN!

Wonen in hartje Kralingen? In de gezellige Paulus Potterstraat ligt deze 5-kamer woning met een eigen tuin op het zuidoosten. De woning is voorzien van 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers!

De woning heeft een heerlijke achtertuin op het zuidoosten en aan de voorzijde ligt de woning aan een brede stoep. Zo is er voldoende ruimte om voor de deur te zitten en voor kinderen is er voldoende ruimte om heerlijk te spelen. De Paulus Potterstraat is een zijstraat van de hippe Lusthofstraat. Naast de Lusthofstraat, ligt de woning uiteraard nabij het Kralingse bos en de plas en op fietsafstand van de stad.

INDELING

BEGANE GROND

U komt binnen in de hal. Hier is de trapopgang naar de verdieping, met daaronder handige bergruimte. Het toilet is hiervandaan toegankelijk. Via de hal komt u terecht in de woonkamer. Vanuit hier openslaande deuren richting de tuin. De muren en plafond zijn glad gestuct, de vloer is voorzien van keurige eikenhouten planken. Aan de voorzijde treft u de hoogglans witte keuken, voorzien van een mooi gastoestel inclusief oven en diverse inbouwapparatuur.

EERSTE VERDIEPING

Deze verdieping heeft twee ruime slaapkamers, een badkamer en toilet. Beide slaapkamers zijn gekenmerkt door de hoge plafonds en de grote raampartijen, daarnaast ligt ook hier de eikenhouten vloer.

TWEEDE VERDIEPING

Aan de voor- en achterzijde twee ruime slaapkamers. In het midden van de verdieping is een nog een badkamer te vinden.

DE PLUSPUNTEN VAN HET HUIS
+ Centrale ligging in Kralingen
+ Moderne keuken
+ 2 ruime badkamers
+ 4 slaapkamers
+ Achtertuin op het zuidoosten

Interesse? Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website www.benhousing.nl staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Like ons dan nu op Facebook!