benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Oostplein

Beschikbaar per direct

Prijs € 1335,-/m excl.
Borg € 1385,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype
Oppervlakte 80 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Centrum
Bouwjaar 1955

Omschrijving

Heerlijke Locatie In Hartje Rotterdam

In het centrum, op de grens van Kralingen, sfeervol semi-gestoffeerd 3-kamer hoekappartement met lift en zeer veel lichtinval op de 4e verdieping. Het uitzicht is hier gewéldig. Dit uitzicht tref je maar zeer zelden.

Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over de Oostmolenwerf tot op de Maas. Vanuit het andere raam in de woonkamer kijkt u vol op het Oostplein richting Kralingen en op de jachthaven, vanaf de zijkant kijkt u richting het Noorden van Rotterdam. Alsof dat al niet mooi genoeg is, u kunt op deze uitzichten buiten zitten (3 balkons). Kortom het uitzicht vanaf deze woning verveelt echt niet!

De gezellige stadsdriehoek biedt uiteraard een keur aan terrassen restaurants, winkels en sportfaciliteiten. Met openbaar vervoer op steenworpafstand, Blaak, Meent, de Markthal en de gezellige Binnenrotte op loopafstand is het hier erg leuk wonen. Bovendien ligt ook het mooie Kralingen om de hoek met de Erasmus Universiteit en de Kralingse plas met diverse recreatiemogelijkheden.

Het betreft een nette 3 kamerwoning op de 4e verdieping met lift, badkamer met whirlpool (heerlijk onstressen!), aparte keuken met zonnig balkon aan de achterzijde gelegen en een klein balkonnetje aan de voorzijde gelegen.

Indeling: De afgesloten entree met bellentableau en intercom, geeft toegang tot het trappenhuis, de lift en beneden bergingen.

4e etage: Hal met deuren naar woonkamer, slaapkamers waarvan één met aansluitend badkamer, keuken met balkon, bergkast, toilet en meterkast. Nette, lichte woonkamer met prachtig uitzicht. De droge en nette berging biedt ruimte voor fietsen en extra opslag.

Kenmerken:
Bouwjaar appartement 1955
Inhoud ca. 190m3
Woonoppervlakte ca. 80m2
Woonkamer ca. 28m2
Slaapkamer 1. ca.19m2
Slaapkamer 2. ca. 10m2
Gedeeltelijk dubbel glas houten vloer.
Stadsverwarming.
Huurprijs €1385,- (incl. service kosten)


Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.