benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Noordsingel

Beschikbaar per direct

Prijs € 1100,-/m excl.
Borg € 1180,-
Aantal slaapkamers 1
Objecttype
Oppervlakte 61 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Noord
Bouwjaar 1962

Omschrijving

Prachtig gestoffeerd 2 kamer appartement met 2 balkons op de 7e verdieping, gelegen aan één van de mooiste singels van Rotterdam. Door de hoge ligging geniet je in alle rust en stilte van het uitzicht over de prachtige singel gelegen in een gezellige en gewilde woonwijk op loopafstand van het bruisende centrum van Rotterdam. In de nabije omgeving vindt u diverse gezellige terrasjes en restaurants. Alle voorzieningen bevinden zich in de nabije omgeving, evenals de verbindingswegen.

Indeling:
De L-vormige woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Door de grote raampartijen is het een prettige en lichte ruimte. De woonkamer biedt tevens toegang tot het kleine balkon aan de voorzijde van de woning.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de ruime en frisse slaapkamer en de keuken. De keuken is voorzien van diverse apparatuur. Via de achterzijde van de keuken komt u op het tweede balkon aan de achterzijde van de woning. Op de 10e verdieping vind je het gezamenlijke dakterras.

De badkamer is voorzien van een ligbad en wastafelmeubel en door het gebruik van glasblokken voelt deze ruimte open en licht.

Het gehele appartement is voorzien van een keurige laminaatvloer.

Let op;
- Huurprijs is exclusief voorschot stookkosten á €80,- p.m.
- Vloer, keukenapparatuur, douche- en toiletgarnituur en raambekleding aanwezig
- Huurperiode maximaal 12 maanden
- Huisdieren in overleg toegestaan


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.


Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!