benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL
Verhuurd (onder voorbehoud)

Nico Koomanskade

Prijs € 1245,-/m excl.
Borg € 1245,-
Aantal slaapkamers 1
Objecttype
Oppervlakte 40 m²
Interieur Gemeubileerd
Wijk Katendrecht
Bouwjaar 2019

Omschrijving

Super gave, industriële gemeubileerde LOFT te huur op de 9e etage in Rotterdam aan de Nico Koomanskade, tegenover hotel New York, in Katendrecht. Deze woning maakt onderdeel uit van project Fenixloods aan de Rijnhaven. Wonen aan het water in een voormalige havenloods met een spectaculair uitzicht op de Maas. De woning heeft prachtige karakteristieke industriële kenmerken van de voormalige havenloods behouden.

Katendrecht is één van de meest populaire wijken in Rotterdam. Stijlvol wonen, in een dynamische stad, met de prachtige skyline van Rotterdam. Vanwege de uitstekende ligging heb je alles binnen handbereik; de Fenix Food Factory, theater Walhalla maar ook diverse cafés, eetgelegenheden, theater en natuurlijk de Fenix workspace. Zeer dynamisch! Op loopafstand, bereik je de Rijnhavenbrug, de brug die Katendrecht met de Wilhelmina Pier (Kop van Zuid) verbindt. Ook het openbaar vervoer biedt uitstekende verbindingen met de rest van de stad.

Indeling:

Entree op begane grond
Een prachtige ruime en moderne entree met brievenbussen, belsysteem/videofoon en toegang tot de bergingen, het trappenhuis en dubbele liftinstallatie.

De woning entree is op de 9e etage en geeft toegang tot het slaapgedeelte, toilet, badkamer, keuken en woongedeelte met terras.
De moderne, ruime badkamer heeft wastafel met spiegel, goede verlichting en een ruime inloopdouche, voorzien van thermostaatkraan. Ook is er een handdoek radiator.
Er is een wasmachine aanwezig. Hangend wandcloset en fonteintje met toiletkraan.

Tevens handsfree videofoon installatie aanwezig om de algemene entree-deur van beneden te kunnen openen.

Kenmerken
- Voorschot GWL + internet = €150,00
- Bouwjaar 2019
- Totaal woonoppervlakte ca 40 m2
- Stadsverwarming aanwezig
- Kunststofkozijnen
- Volledige dubbele beglazing
- Ruim balkon
- Lift aanwezig
- Berging in de onderbouw
- Energielabel A aanwezig


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.


Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!