benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Meent

Prijs € 1200,-/m excl.
Borg € 3000,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype
Oppervlakte 60 m²
Interieur Gemeubileerd
Wijk Rotterdam-Centrum
Bouwjaar 1952

Omschrijving

Geweldig gelegen 3-kamer appartement prefect gelegen op de Meent! Een adres dat inmiddels tot ver buiten Rotterdam bekendheid heeft verworven is café Dudok. Dit is op ieder moment van de dag een drukbezochte ontmoetingsplaats waar je zowel binnen als buiten kunt genieten van een hapje en een drankje. Verdere voorzieningen zoals het openbaar vervoer, supermarkt en winkels zijn op loopafstand.

Indeling:

Begane grond
Afgesloten portiek, bellentableau en brievenbussen. Trapopgang naar woonverdiepingen en bergingen in de onderbouw.

3e verdieping
Hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer bevind zich aan de voorzijde van de woning met prachtig uitzicht op de Meent. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de keuken met balkon. De slaapkamer bevindt zich naast de keuken met een badkamer en suite. De badkamer beschikt over een één persoons wastafelmeubel en een regendouche. Aan de voorzijde naast de woonkamer bevindt zich nog een extra kamer die kan worden gebruikt als inloopkast, of opbergruimte. In de hal heeft u toegang tot een apart toilet.

Let op:
Beschikbaar per: 05-09-2022
Huurprijs: €1.200,00 excl. gas, water licht, internet, tv: €300,00
Huurperiode is maximaal 9 maanden!


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!