benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Mariniersweg

Beschikbaar per direct

Prijs € 1325,-/m excl.
Borg € 1325,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype
Oppervlakte 60 m²
Interieur Gemeubileerd
Wijk Centrum
Bouwjaar 1954

Omschrijving

Gaaf en volledig gerenoveerd en gemeubileerd 3 kamer appartement (ook geschikt voor 2 delers!) aan de Marniersweg te huur in het centrum van Rotterdam. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping met een balkon aan de achterzijde. Het appartement beschikt over een leuk uitzicht richting de Markthal en Kubuswoningen. Het appartementencomplex heeft een gesloten entree. Winkels, restaurants, openbaar vervoer liggen op loopafstand.

Indeling:
1e verdieping:
Entree, ruime hal, woonkamer met vrij uitzicht over de Marniersweg met een open keuken aan de achterzijde. Keuken is uitgevoerd in hoogglans wit en beschikt over allerhande inbouwapparatuur. 1 slaapkamer (klein) aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. Badkamer voorzien van een wastafel meubel en een inloopdouche. Aparte ruimte met de wasmachine. Separaat toilet.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.