benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Bergse Dorpsstraat

Beschikbaar vanaf 1 november 2021

Prijs € 995,-/m excl.
Borg € 1170,-
Aantal slaapkamers 1
Objecttype Loft
Oppervlakte 50 m²
Interieur Gemeubileerd
Wijk Hillegersberg

Omschrijving

PRACHTIG GERENOVEERD en volledig gemeubileerd loft in het zeer geliefde Hillegersberg direct bij de Bergsche Plas, het Bergsche bos, de winkels en alle gezellig restaurantjes en (wijn)barretjes! 1 ruimte - eigen faciliteiten - sfeervol gemeubileerd en bizar hoge plafonds met authentieke houten balken! “Stiekem” uitzicht op de Bergsche Plas vanuit jouw badkamerraam! Dit is echt een HIP ding! De ruimte is voorzien van een open luxe keuken, een loungehoek, eethoek, slaapgedeelte met openslaande deur naar het balkon, een mooie nieuwe badkamer en een separate ruimte voor de wasmachine en droger.


Hillegersberg is één van de mooiste en groenste wijken van Rotterdam en ook heel dicht bij het centrum van Rotterdam. Hillegersberg ligt direct aan de Bergsche plas en het Bergsche bos. Daarnaast zijn er diverse mooie winkels gevestigd en kun je hier heerlijk uit eten en borrelen! Met de fiets ben je binnen 15 minuten in het centrum en het openbaar is er perfect geregeld. Bijna voor de deur stopt de tram die direct naar het centrum rijdt! Bereikbaarheid: Ring A13/A20 3 autominuten. Openbaar vervoer: NS station noord op slechts 5 minuten fietsafstand, tram en bus op loopafstand/ voor de deur.
Op fietsafstand van het centrum van Rotterdam.
Recreatie: Bergse voor-en achterplas, de Rotte, Plaswijckpark, grote speeltuin, en allerlei sportvoorzieningen in directe nabijheid.

- Huurprijs: € 995,00 + € 175,00 voorschot gas/water/licht en internet
- Borg: € 1.170,00

Interesse? Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website www.benhousing.nl staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.


Wil jij op de hoogte blijven van onze woningen? Like dan nu onze Facebook!

Aan deze tekst kunnen geen rechten ontleend worden.