benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Koningsdreef

Beschikbaar per direct

Prijs € 1400,-/m excl.
Aantal slaapkamers 1
Objecttype
Oppervlakte 76 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk
Bouwjaar 1957

Omschrijving

Uniek wonen in een gemeentelijk monument uit 1957 maar met het comfort van vandaag de dag? Dat kan in deze moderne maisonnette met onder andere een verdiept terras die op het zonnige westen is gelegen.

In 2020 is de transformatie van het oude KONI-kantoorgebouw voltooid en zijn er 20 prachtige maisonnettes gerealiseerd. Allen zijn gasloos en hebben vloerverwarming/koeling op de begane grond en het souterrain. Daarnaast liggen er zonnepanelen op het dak. Zo is comfortabel wonen in een fraai pand met een rijke historie gegarandeerd.

GLOBALE INDELING
Begane grond: centrale entree met bellentableau en brievenbus, entree/hal, toilet en woonkamer met keuken.
Souterrain: slaapkamer, badkamer en berging.

BEGANE GROND
Centrale entree met videofoon, brievenbussen en toegang tot de centrale hal.
Entree/hal met toilet, trap en toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft mooie hoge ramen en hierdoor een weids uitzicht en veel lichtinval. De fraaie open keuken heeft een schiereiland met oven, wijnklimaatkast en kookplaat voorzien van geïntegreerde afzuiging. De wandopstelling heeft een vaatwasser, Quooker en een koelkast.

SOUTERRAIN
Ruime slaapkamer met en suite badkamer en berging. De slaapkamer heeft twee toegangen tot het verdiepte op het westen gelegen terras. De moderne badkamer heeft een ligbad met douche en wastafelmeubel. De berging heeft de opstelplaats van de warmtepomp inclusief de 180 liter boiler en de aansluitingen voor de wasapparatuur.


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!