benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Kobelaan

Beschikbaar vanaf 1 september 2022

Prijs € 1200,-/m excl.
Borg € 1200,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype
Oppervlakte 85 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Oosterflank
Bouwjaar 1983

Omschrijving

Een keurig onderhouden 3-kamer appartement op een centrale plek;

Gelegen nabij diverse voorzieningen waaronder het openbaar vervoer, winkelcentrum Alexandrium, Scholen, zorg- en sportvoorzieningen (sporthal, tennis- en voetbalvereniging), wijkcentrum en diverse speelplekken. Dit royale 3 (voorheen 4)-kamer appartement met berging op de begane grond heeft een fijne indeling en wordt voorzien van voldoende licht middels de grote raampartijen in de woning. Tevens grenst het appartement aan de gezamenlijke binnentuin aan de achterzijde en heeft het appartement een ruim balkon aan de voorzijde.

Indeling
Begane grond:
Afgesloten entree met bellentableau en trapopgang. Toegang tot de bergingen.

1e verdieping:
Entree appartement. De hal biedt toegang tot het toilet, meterkast en diverse opbergmogelijkheden.
De keurig afgewerkte woonkamer aan de voorzijde van het appartement is voorzien van grote raampartijen waardoor de ruimte uitstekend wordt belicht. Middels de woonkamer is de gezellige eetkamer te betreden. De eetkamer en de woonkamer bieden toegang tot het ruime balkon aan de voorzijde. Het balkon biedt vrij uitzicht op de rustige straat.

De keuken in lichte kleurstellingen is ruim opgezet en voorzien van voldoende opbergmogelijkheden. Via de keuken is het balkon aan de achterzijde te bereiken. Het ruime balkon grenst aan de gezamenlijke binnentuin. In de door groen omringde binnentuin en op het balkon kunt u in alle rust genieten en kijkt u uit op de afgesloten speelplek.

De eerste slaapkamer is ruim opgezet en wordt voldoende belicht middels de grote raampartijen. Middels de slaapkamer is het balkon en de gezamenlijke binnentuin te bereiken.

De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine met regendouche en wasmeubel met spiegel met verlichting. Tevens bevindt de wasmachineaansluiting zich in de badkamer.

Kenmerken:
- Warm water en verwarming middels stadsverwarming;
- Eigen berging op de begane grond;
- Lift naar de eerste verdieping;
- Keurig onderhouden en zeer centraal gelegen
- Gratis parkeren voor de deur;

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!