benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Jan Pettersonstraat

Beschikbaar per direct

Prijs € 1150,-/m excl.
Borg € 2300,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype
Oppervlakte 87 m²
Interieur Kaal
Wijk Veranda
Bouwjaar 2002

Omschrijving

Ruim 3-kamer appartement, gelegen op de 6e verdieping van het ‘Ruysdaelgebouw’ in de bruisende wijk ‘De Veranda’. Deze wijk grenst aan de Laan op Zuid, die zorgt voor een directe verbinding met de Kop van Zuid en het Rotterdamse stadscentrum. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer staat u binnen enkele minuten in het stadscentrum. Daarnaast is de wijk zeer gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen.
In de wijk bevinden zich o.a. diverse winkels, restaurants (waaronder sushi restaurant Shabu Shabu en Happy Italy), een fitnesscenter, Pathé bioscoop, bowling en een wandelboulevard aan de Maas.

Dit mooie appartement is voorzien van een grote woonkamer met open keuken en een schuifdeur naar het balkon. Het balkon beslaat de gehele breedte van de woning en is fantastisch ruim. Het balkon is gelegen op het zuidwesten. Hier kunt u dus heerlijk in het zonnetje zitten en genieten van een prachtig uitzicht over de druk bevaren Nieuwe Maas.
De open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur en er zijn sfeervolle spotjes boven een deel van het keukenblad geplaatst.

Er zijn twee slaapkamers, die beiden toegang bieden naar het balkon. De badkamer is volledig betegeld met een grote tegel en voorzien van een dubbele wastafel en douchecabine. Het separate toilet is in eenzelfde stijl betegeld. In een aparte berging bevindt zich de wasmachine- en drogeraansluiting.

In de onderbouw beschikt de woning over een aparte berging.

Indeling:
Woonkamer met open keuken: ± 44 m² en toegang tot het balkon (18 m²).
Slaapkamer I: ± 13 m²
Slaapkamer II: ± 10 m²
Badkamer: ± 5,5 m², volledig betegeld, met een douchecabine, dubbele wastafel en een
designradiator.
Berging: ± 3 m², met wasmachine- en drogeraansluiting.
Bouwjaar: 2002
Woonoppervlakte: ± 90 m²
Verwarming en warm water: stadsverwarming.
Energielabel: A
Berging in de onderbouw: ± 5,5 m2

Bijzonderheden:

- Huurprijs €1150,00 excl.;
- 2 maanden borg;
- Beschikbaar per direct;
- De woning wordt kaal gehuurd;
- Huurder dient zelf de keuken op te knappen, kleine herstellingen te doen, schoon te maken, vloeren en muren op te knappen. De woning wordt echt verhuurd ‘as it is’ zoals tijdens de bezichtiging is te zien;
- Alle zaken die reeds aanwezig zijn blijven wel staan, maar behoren niet tot het gehuurde. Hiervoor heeft de eigenaar geen vervangingsplicht;

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.