benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

IJsvogellaan

Beschikbaar per direct

Prijs € 1895,-/m excl.
Aantal slaapkamers 3
Objecttype
Oppervlakte 134 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk
Bouwjaar 1972

Omschrijving

Ruime eengezinswoning die beschikt over ruime achtertuin en garage. De woning beschikt over 3 slaapkamers, een ruime open woonkeuken en een balkon aan de voor-en achterzijde. De woning is gelegen in de vogelbuurt van Bleiswijk, met de prachtige stad Rotterdam op handbereik.

Indeling:

Begane grond
Entree, hal. Via de hal heeft u toegang tot de garage en de eerste kamer die aansluit op de achtertuin. Deze kamer kan gebruikt worden als woonkamer of studeer kamer.

1e verdieping
Via de trap is de eerste verdieping te bereiken. Deze verdieping bezit over een open woonkeuken met aan de voor-en achterzijde een ruim balkon. Ook is er op deze verdieping een extra toilet op de overloop.

2e verdieping
Op de tweede verdieping bevinden zich de 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer beschikt over een ruime inloop douche, eenpersoons wastafelmeubel en een toilet.

Let op:
Beschikbaar: per direct
Huurprijs: € 1.895,00 excl.


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!