benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Hugo Molenaarstraat

Beschikbaar per direct

Prijs € 2000,-/m excl.
Borg € 2000,-
Aantal slaapkamers 3
Objecttype
Oppervlakte 100 m²
Interieur Gemeubileerd
Wijk Centrum
Bouwjaar 1983

Omschrijving

Comfortabel en ruim opgezet appartement op de begane grond. Het gebouw is gelegen op de binnenplaats van een 19e-eeuws bouwblok en is daardoor erg rustig en kalm. De woning is centraal gelegen, nabij het Centraal Station en het stadscentrum. Het appartement heeft 3 ruime slaapkamers met comfortabele boxspringbedden voor 2 volwassenen (1,80 x 2,00m).

De ruimte
Alle faciliteiten in het huis kunnen gebruikt worden door onze gasten en zijn exclusief voor jou.

De keuken heeft een inductiekookplaat met oven, een wasmachine en een grote koelkast / vriezer. De badkamer heeft een douche, toilet en een wastafel. Naast de badkamer is een apart toilet.

Toegang voor gasten
Het huis is op de begane grond en gemakkelijk te bereiken vanaf de straat zonder trappen .

Het appartement is exclusief voor jou. De voorzieningen in de woning, zoals entree, keuken, badkamer en sanitair worden niet gedeeld met andere gasten.

Andere dingen waar je op moet letten
We wonen op de binnenplaats van een 19e-eeuws bouwblok. Het is erg kalm en stil. Ons huis is alleen zichtbaar vanaf de straat door een rode poort.

De overdekte entree delen we met de speeltuin naast ons huis. De speeltuin is geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Er is een eigen overdekt gedeelte voor fietsenstalling. Het overdekte gedeelte maakt ook plaats voor de entree van de studio.

Interesse? Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website www.benhousing.nl staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Like ons dan nu op Facebook!

*Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend