benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Heijermansplein

Beschikbaar per direct

Prijs € 1295,-/m excl.
Aantal slaapkamers 3
Objecttype
Oppervlakte 95 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Schiedam
Bouwjaar 1974

Omschrijving

Ruime vierkamer woning met drie slaapkamer, een luxe keuken, ruime woonkamer een een berging op de begane grond. Daarnaast is de ligging zeer gunstig t.o.v. scholen, kindercrèche, winkels, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. Op loopafstand van recreatiegebied Midden Delfland en het centrum van Schiedam & Rotterdam zijn zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met de auto of fiets.

Indeling

Begane grond

Entree tot de portiek via bellentableau, trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping

U komt binnen in de hal, deze geeft toegang tot de woonkamer en de keuken. De keuken is aan de voorzijde gelegen en heeft een rechte keuken met luxe inbouwapparatuur.

De woonkamer is aan de achterzijde gelegen, voorzien van een moderne laminaatvloer. Hiervandaan is de grootste slaapkamer te bereiken en ook de tweede hal welke toegang geeft tot de natte ruimtes en de twee andere slaapkamers. De kleinste slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en de laatste slaapkamer aan de achterzijde, hier is ook toegang tot het balkon.

Let op:
Beschikbaar: per half oktober;
Huurprijs: €1.295,00 excl.;


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!