benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Handelsplein

Beschikbaar per direct

Prijs € 1795,-/m excl.
Aantal slaapkamers 1
Objecttype
Oppervlakte 105 m²
Interieur Gemeubileerd
Wijk Kop van Zuid - Entrepot
Bouwjaar 1879

Omschrijving

Prachtig gemeubileerd 2 kamer appartement gelegen in de moderne wijk van Kop van Zuid het Entrepot!

Aan de achterzijde is de Jachthaven 'City Marina' te vinden welke vol zit met gezellige terrasjes. Op loopafstand van de woning is de Wilhelmina pier te vinden waar de torenhoge woontorens te vinden zijn met daarin ook weer veel mogelijkheden voor een hapje en een drankje. Vanaf het ruime dakterras is de skyline van Rotterdam te zien. De binnenstad van Rotterdam is met de metro en de fiets op enkele minuten afstand te bereiken. Ook is er een goede connectie met de omliggende steden en gebieden doordat de uitvalswegen eenvoudig aan te rijden zijn.

Indeling:
Entree, hal.

3e verdieping:
Via de entree heeft u toegang tot de ruime open woonkeuken. Door middel van de grote raampartijen geeft het woongedeelte een ruimtelijk gevoel. Deze verdieping beschikt ook over een separaat toilet.

4e verdieping:
Via de trapopgang is de 4e open verdieping te bereiken. In het midden van de verdieping is de badkamer en het tweede separaat toilet te vinden. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel, ligbad en douche.
Via de slaapkamer is het ruime dakterras te bereiken met uitzicht op de Entrepothaven.

Let op:
- beschikbaar per direct;
- huurprijs €1.795,00 excl.;
- oplevering: gemeubileerd;


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!