benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Groen van Prinstererstraat

Beschikbaar per direct

Prijs € 1250,-/m excl.
Borg € 1250,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype
Oppervlakte 76 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Bergpolder
Bouwjaar 1932

Omschrijving

Een royaal en licht 3 kamer appartement met een balkon in het zeer geliefde en gewilde Bergpolder aan de Groen van Prinstererstraat. De woning beschikt over 2 badkamers, 2 toiletten en 2 balkons. Ook ideaal voor 2 delers!

Het appartement is gesitueerd op de 2e en halve 3e verdieping (met een externe trap naar de 3e verdieping), is goed onderhouden en kenmerkt zich door de mooie lichtinval en diverse originele jaren dertig details welke voor een aangename sfeer zorgen.

De ligging van het appartement is uitstekend te noemen! Het centrum van Rotterdam, Centraal Station Rotterdam, openbaar vervoer, uitvalswegen, winkels en recreatiemogelijkheden zijn allen op loop- of maximaal 10 minuten fietsafstand te bereiken.

Indeling
Begane grond:
Gedeelde opgang naar de 2e verdieping.

2e verdieping
Hal welke toegang biedt tot het appartement. Binnenkomst in de keuken. Woonkamer aan de voorzijde, slaapkamer aan de achterzijde. Badkamer.

Halve 3e verdieping (geen interne trap)
Ruime slaapkamer met balkon (10 m2) en badkamer.

Maatvoering:
Woonkamer: ca. 4,80 x 4,30
Slaapkamer: ca. 4,80 x 4,00
Slaapkamer boven: ca. 4,50 x 2,80

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.