benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Frederik van Eedenplaats

Beschikbaar vanaf 1 september 2021

Prijs € 1300,-/m excl.
Borg € 2866,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype
Oppervlakte 85 m²
Interieur Gemeubileerd
Wijk Dichtersbuurt
Bouwjaar 1967

Omschrijving

Een prachtig, net gemeubileerd 3 kamer appartement gelegen op de 13e verdieping met schitterend vrij uitzicht over de skyline van Rotterdam en royaal zonnig balkon. Zeer gunstig gelegen op 2 minuten loopafstand van metrostation Slotlaan en nabij bus, scholen, winkels en zorgvoorzieningen.

Indeling:

Entree, meterkast, hal met garderobe, keuken aan de voorzijde van de woning met diverse apparatuur zoals tussenhal met toegang tot toilet met fonteintje, ruime badkamer met een ligbad, separate douchecabine, badkamermeubel, wasmachine- en droger; royale woonkamer met veel lichtinval door grote raampartijen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige balkon over de gehele breedte van de woning; aan de voorzijde van de woning bevinden zich 2 slaapkamers.

Maatvoering:
Woonkamer: ca. 7.70 x5.50
Slaapkamer: ca. 4.65x2.70
Slaapkamer: ca.3.30x1.90

Bijzonderheden:
- Gemeubileerd
- 13 etage
- Groot balkon
- Berging in de onderbouw
- Vrij parkeren
- Voorschot servicekosten: €50,00
- Voorschot stookkosten: €83,00
- Borg: 1 maand huur
- Geen woningdelers

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.