benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Factorij

Beschikbaar vanaf 3 september 2022

Prijs € 2050,-/m excl.
Borg € 4100,-
Aantal slaapkamers 3
Objecttype
Oppervlakte 107 m²
Interieur Gemeubileerd
Wijk Kop van Zuid-Entrepot
Bouwjaar 1995

Omschrijving

Op een geweldige locatie, aan de Entrepothaven op de Kop van Zuid, een moderne lichte videwoning met balkon en dakterras grenzend aan een grote en mooi ingegroeide binnentuin. Met eigen fietsenstalling in de tuin. Woonoppervlakte circa 110 m2.

Bereikbaarheid: Goede verbinding naar uitvalswegen, o.a. Maasboulevard, A16, metrostation Wilhelminaplein, tramhalte Vuurplaat en bus op loopafstand.

Voorzieningen: Supermarkt en sfeervolle horeca in het naastgelegen Entrepotgebouw en Entrepothaven. Op loopafstand van de Vuurplaat waar je alle dagelijkse boodschappen kunt doen. O.a. Etos, Kruidvat, Action, groenteboer, slager, Lidl, AH en Hema. Op loopafstand van het Nieuwe Luxor, filmhuis Lantaren Venster, Hotel New York, maar ook, huisarts, apotheek, kinderopvang. Centrum Rotterdam is op 10 minuten fietsafstand.

Recreatie: In directe nabijheid van diverse sportclubs, Het Hefpark met een speeltuin en culturele programmering, De Rotterdamse Munt.

Indeling:
Entree: op de eerste verdieping, royale en lichte woonkamer, toilet, balkon en trap naar de afgesloten binnentuin. De woonkamer en toilet zijn in 2020 gerenoveerd en ingericht. Het raam van 5 meter verbindt de woonkamer met de keuken. In 2020 is hier zonnewering geplaatst.

2e etage:
Een studeer / slaapkamer, een badkamer met ligbad (gerenoveerd 2022) en mooie moderne keuken (2020) met Italiaanse keuken inclusief Smeg koelkast en een Falcon fornuis 90cm. Het is een open keuken door de vide in verbinding met de woonkamer en uitzicht op de binnentuin.

3e etage:
Een slaapkamer grenzend aan het dakterras met uitzicht op de tuin en de stad. Een kleedkamer/slaap of studeerkamer. Een ruimte voor de wasmachine, diepvries en een kast. Ook hier is zonnewering geplaatst.

Dakterras:
Een dakterras grenzend aan de binnentuin.


Bijzonderheden:
Gelegen op een werkelijk fantastische plek, direct aan de sfeervolle Entrepothaven, op steenworp afstand van de Wilhelminapier en in de directe nabijheid van openbaar vervoer en het centrum van Rotterdam.
De afgesloten gemeenschappelijke binnentuin is een fijne plek om te recreëren. Er staan diverse picnick tafels in voor gebruik.
De woning is voorzien van Philips Hue licht, deze kun je aanpassen voor elke stemming of gelegenheid.
Door de grote raampartijen en de vide is de woning heel ruimtelijk en licht.


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!