benvastgoedbeheer benvastgoed

Eendrachtsweg

Beschikbaar per direct

Prijs € 995,-/m excl.
Borg € 1080,-
Aantal slaapkamers 1
Objecttype
Oppervlakte 42 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Centrum

Omschrijving

Leuk 2 kamer appartement aan in een schitterend gerenoveerd pand aan de Eendrachtsweg, op steenworp afstand van de Witte de Withstraat, Centraal Station, eetgelegenheden, winkels en uitvalswegen. Tevens bevindt het pand zich midden in het culturele hart van Rotterdam.

Deze woning kan gestoffeerd, deels gemeubileerd of gemeubileerd gehuurd worden. Bij gestoffeerde verhuur zal de meubilering weggehaald worden die op de foto's te zien is.

Het appartement is gelegen op de begane grond aan de achterzijde van het pand, het appartement is netjes afgewerkt en voorzien van een slaapkamer, een woonkamer, een badkamer en een keuken met een koelkast, afzuigkap en kookplaat. Het appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 42m2. De huurprijs is €1080,- euro inclusief meubilering en servicekosten (van €85,-) per maand. Voor de levering van water en elektriciteit dien je zelf nog een contract af te sluiten. Stadsverwarming is er wel. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Interesse? Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website www.benhousing.nl staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Like ons dan nu op Facebook!