benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Drinkwaterweg

Prijs € 1125,-/m excl.
Aantal slaapkamers 2
Objecttype
Oppervlakte 85 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk De Esch

Omschrijving

Zoekt u een appartement dat aan de rand van rotterdam gelegen is? Dan bent u hier aan het juiste adres! Het betreft een 3-kamer APPARTEMENT op de tweede verdieping van een net complex. Het appartement is voorzien van een nette keuken en badkamer, een heerlijk balkon op het zuidoosten. Zowel met openbaar vervoer als met eigen vervoer is het appartement goed bereikbaar.

Tweede verdieping
Entree en hal, vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is heerlijk licht en is voorzien van een laminaatvloer en strakke stucwerkwanden. Er is een deur, welke u toegang tot het balkon verleend. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot bijkeuken en hier de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Er zijn twee slaapkamers. De slaapkamers dienen nog geschilderd of behangen te worden naar eigen smaak. De badkamer praktisch ingericht en beschikt over een raampje, welke voor lekker veel lichtinval zorgt! Het toilet is royaal en is half betegeld, voorzien van fontein.

Balkon
Het balkon is gesitueerd op het zuidoosten. Vanaf het balkon heeft u uitzicht op de Van Brienenoordbrug en aan de rechterzijde heeft u zicht op de Maas en natuurgebied 'de Esch'.

Interesse? Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website www.benhousing.nl staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Like ons dan nu op Facebook

Aan deze tekst kunnen geen rechten ontleend worden