benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Delflandseweg

Beschikbaar per direct

Prijs € 850,-/m excl.
Borg € 955,-
Aantal slaapkamers 1
Objecttype
Oppervlakte 68 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Oost
Bouwjaar 1978

Omschrijving

Aan de rand van het centrum van Schiedam staat dit keurig onderhouden appartementencomplex aan de Delflandseweg. Alle gezelligheid en voorzieningen van een levend centrum zijn op loopafstand aanwezig. Denk hierbij aan winkels, scholen, station Schiedam Centrum en ander openbaar vervoer, theater, bibliotheek en horeca. Dicht bij de aansluiting naar de A20.

Het gerenoveerde gestoffeerde appartement ligt op de 3e verdieping en is bereikbaar via een afgesloten entree met de brievenbussen en videoverbinding naar het appartement. Ook zijn vanuit die hal de bergingen bereikbaar.

Met de lift gaat u naar de derde verdieping. U komt binnen in de entree, waar zich rechts de meterkast, een toilet, voorraadkast en een inloopkast bevinden. Links hebt u eerst een slaapkamer van 12 m2. In de ruime badkamer is een inloopdouche en een badkamermeubel. Daarnaast staan hier de wasmachine en wasdroger.

Aan het einde van de hal vindt u de deur naar de ruime en lichte woonkamer en de open keuken. De keuken is voorzien van allerhande inbouwapparatuur.

Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Er is een actieve VvE aanwezig die zorg draagt voor het onderhoud van het complex. In de onderbouw is nog een eigen berging (ca. 6m2) aanwezig, evenals een gemeenschappelijke fietsenstalling.

- Waarborgsom 2 maanden
- Huurprijs €850,00 + €45,00 servicekosten + €60,00 voorschot stookkosten
- Inkomenseis €2450,00 netto op basis van 1 inkomen
- Inkomenseis €3450,00 netto op basis van 2 inkomens


Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.