benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

De Rik

Beschikbaar per direct

Prijs € 1265,-/m excl.
Aantal slaapkamers 1
Objecttype
Oppervlakte 62 m²
Interieur Kaal
Wijk
Bouwjaar 2022

Omschrijving

NIEUW APPARTEMENTENCOMPLEX B'RIX 26

Net buiten de vesting, op de plek waar vroeger het postkantoor aan De Rik was gevestigd, verrijst momenteel een markant en robuust appartementencomplex genaamd B’RIX26. Een fraai gebouw met imposante gevels en een industriële twist. Mede vanwege de karakteristieke sheddaken die voorheen in fabriekshallen werden toegepast.

Er zijn veel voorzieningen binnen hand bereik van het nieuwbouwcomplex, zoals; wandelpaden, supermarkt, het centrum van Brielle is op loopafstand bereikbaar en binnen 30 minuten bevindt u zich in het centrum van Rotterdam!

Indeling:
Ruime entree met toilet, meterkast en berging. De berging is voorzien van een opstelplaats voor wasmachine, wasdroger, warmte terugwin systeem, warmtepomp en boiler. Via de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. Er is een open keuken in rechte opstelling met een Kwartsiet werkblad met veegrand en inbouwapparatuur: inductiekookplaat, combimagnetron, koelvriescombinatie, wandschouwkap en vaatwasser. De badkamer is voorzien van douche met glazen douchedeur, toilet en dubbele wastafel. Het appartement is voorzien van 1 slaapkamer.

Let op:
Huurprijs: € 1.422,79 incl. servicekosten;
Oplevering: 30-09-2022;
Inkomenseis vereist;

Contact:
E-mail: brix26@benhousing.nl (op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 uur).
Telefoonnummer: 06 48 41 74 88 (op werkdagen bereikbaar tussen 10:00 en 12:00 uur)


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.


Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!