benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL
Verhuurd (onder voorbehoud)

De Rik

Prijs € 1260,-/m excl.
Borg € 2520,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype
Oppervlakte 66 m²
Interieur Kaal
Wijk
Bouwjaar 2022

Omschrijving

NIEUW APPARTEMENTENCOMPLEX B'RIX 26

Net buiten de vesting, op de plek waar vroeger het postkantoor aan De Rik was gevestigd, verrijst momenteel een markant en robuust appartementencomplex genaamd B’RIX26. Een fraai gebouw met imposante gevels en een industriële twist. Mede vanwege de karakteristieke sheddaken die voorheen in fabriekshallen werden toegepast.

Indeling:
Ruime entree met toilet, meterkast en berging. De berging is voorzien van een opstelplaats voor wasmachine, wasdroger, warmte terugwin systeem, warmtepomp en boiler. Bij de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. Er is een open keuken in rechte opstelling met een Kwartsiet werkblad met veegrand en inbouwapparatuur: inductiekookplaat, combimagnetron, koelvriescombinatie, wandschouwkap en vaatwasser. De badkamer is voorzien van bad, douche met glazen douchedeur, toilet en dubbele wastafel. Ook zijn er 2 slaapkamers.

Let op:
Oplevering per juli 2022


Contact:
E-mail: brix26@benhousing.nl (op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 uur).
Telefoonnummer: 06 48 41 74 88 (op werkdagen bereikbaar tussen 10:00 en 12:00 uur, bij vragen kunt u terecht bij Laurie of Melanie).


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.


Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!