benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

C.P.Tielestraat

Beschikbaar per direct

Prijs € 2450,-/m excl.
Aantal slaapkamers 3
Objecttype
Oppervlakte 159 m²
Interieur Gemeubileerd
Wijk
Bouwjaar 1908

Omschrijving

Wonen in een karakteristiek drie laags appartement aan de C.P. Tielestraat? De woning beschikt over een open keuken, 2 badkamers en 3 zeer ruime slaapkamers. Daarnaast beschikt de woning ook over een heerlijke jacuzzi met leuke bar op de zolderverdieping. Door de grote raampartijen en hoge plafonds komt er veel lichtinval binnen, wat het appartement nog een ruimtelijker gevoel geeft. Kortom: een fantastisch appartement in een super leuke straat!


Indeling:

Begane grond:
Trap opgang naar de 2e etage

2e etage:
Entree via de hal. De ruime woonkamer met openkeuken, toegang tot de eerste slaapkamer (met trap) die ook te bereiken is via de gang met de trap naar de 2e etage. Aan de achterzijde van de woning bevind zich de open keuken.

3e etage:
Via de trap bereikt u de 3e etage. De 3e verdieping beschikt over 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer een badkamer en suite heeft en een extra badkamer.

Zolder:
De zolder beschikt over een grote open ruimte. Deze ruimte beschikt over een jacuzzi, bar en een balkon.
Deze etage beschikt ook over een slaapkamer.

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Ook interessant voor u: