benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Van Beuningenstraat

Beschikbaar per direct

Prijs € 1550,-/m excl.
Borg € 1550,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype Bovenwoning
Oppervlakte 90 m²
Interieur Gemeubileerd
Wijk Blijdorp

Omschrijving

Mooi gemeubileerd appartement aangeboden in een rustige straat in Rotterdam Blijdorp aangeboden. De woning ligt nabij een groene singel. Het centraal station ligt op 10 minuten lopen. Openbaar vervoer en diverse uitvalswegen liggen in de omgeving van de woning.

Indeling:
Binnenkomst via gemeenschappelijke portiek, trap naar eerste etage, voordeur, binnenkomst in ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime lichte woonkamer met glas in looddeuren waarmee het zitgedeelte van het eetgedeelte kan worden gescheiden. Vanuit de woonkamer toegang tot het eerste balkon, welke is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning, voorzien van een tweepersoonsbed en kledingkast. Vanuit de slaapkamer toegang tot het tweede zonnige balkon aan de achterzijde van de woning. Het balkon kijkt uit op de binnen tuinen van de beneden gelegen woningen.
Kamer die op het moment fungeert als kantoor ruimte, vanuit hier eveneens toegang tot het balkon aan de achterzijde.

Badkamer, voorzien van toilet, bad met douchemogelijkheid en wastafel. De keuken ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van alle gemakken.

De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbelglas en geheel voorzien van een nette vloer.

Maten:
- Woonkamer: 5,87m x 5,63m
- Eetkamer: 5,00m x 5,00m
- Slaapkamer 1: 3,99m x 3,03m
- Slaapkamer 2: 4,02m x 1,02mAan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.


Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!