benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Schieweg

Beschikbaar vanaf 1 juni 2021

Prijs € 1195,-/m excl.
Borg € 1195,-
Aantal slaapkamers 3
Objecttype Bovenwoning
Oppervlakte 95 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Bergpolder

Omschrijving

!De woning is niet geschikt voor woningdelers omdat de badkamer alleen te bereiken is door 1 van de slaapkamers!

Ruime 4-KAMER bovenwoning gelegen op de 3e en halve 4e (TOP)verdieping met een balkon aan de voor-en achterzijde.

Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Rotterdam, winkelvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen (Schieplein) en is onder andere gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en originele en-suite en paneeldeuren.

Indeling:
Begane grond: Eigen entree met trap naar 3e verdieping.

3e verdieping: Overloop met toiletruimte en trap naar halve 4e verdieping. Woonkamer en suite met originele en suite deuren. Achterkamer voorzien van openslaande deuren naar het balkon. De zijkamer is aan de voorzijde gelegen. De keuken is gelegen aan de achterzijde en uitgerust met een hoekkeuken met diverse apparatuur, en biedt eveneens toegang tot het balkon.

4e verdieping: Overloop met lichtkoepel en 2e toilet. Riante slaapkamer met toegang tot het balkon. De andere slaapkamer op deze etage geeft eveneens toegang tot het balkon. Geheel betegelde badkamer met douchehoek, lichtkoepel en wastafel. Bergkast met CV, aansluiting wasmachine en losse trap naar het dak.

Afmetingen (ca. maten):
3e verdieping
Voorkamer 5.15m x 3.70m
Achterkamer 5.85m x 2.70m
Slaapkamer/werkkamer 2.85m x 1.90m

Halve 4e verdieping
Slaapkamer 3.75m x 3.15m
Slaapkamer 2.35m x 1.85m

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.