benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Schiedamseweg Beneden

Beschikbaar per direct

Prijs € 1195,-/m excl.
Borg € 1195,-
Aantal slaapkamers 3
Objecttype Bovenwoning
Oppervlakte 103 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Oud-Mathenesse
Bouwjaar 1937

Omschrijving

*OOK IDEAAL VOOR 3 WONINGDELERS*

Ruim en volledig GERENOVEERD 4 kamer appartement op de 2e en halve 4e verdieping aan de Schiedamseweg beneden met vrij uitzicht. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De woning is gelegen nabij de Franselaan waar diverse winkels en een supermarkt gevestigd zijn. Metrostation Marconiplein bevindt zich op loopafstand.

Indeling:
Via een open portiek entree van het appartement op de 1e verdieping: Ruime hal met garderobe en vaste trap naar de 2e verdieping: Gang met vaste kast, meterkast en toilet. Keuken aan de achterzijde van ca. 2.38m x 2.05m met deur naar het balkon en voorzien van een luxe keukenblok. Ruime eetkamer/slaapkamer aan de achterzijde van ca. 5.50mX4.00m (en- suite). Woonkamer van ca. 5.40mX4.00m plus 2.12mx2.75m aan de voorzijde, gescheiden van de eetkamer middels mooie glas-in-lood deuren.

Via een eigen trapopgang is de 4e verdieping bereikbaar: Kleine slaapkamer van ca.2.61m x 2.05m. Grote slaapkamer van ca. 3.84mX x 4.00m.Luxe badkamer voorzien van een inloopdouche Separaat 2e toilet. Tevens een aparte ruimte voor de wasmachine.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.