benvastgoedbeheer benvastgoed

Peppelweg

Beschikbaar vanaf 1 september 2020

Prijs € 850,-/m excl.
Borg € 850,-
Aantal slaapkamers 1
Objecttype Bovenwoning
Oppervlakte 65 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Schiebroek
Bouwjaar 1958

Omschrijving

Modern en gezellig 2 kamer (voorheen 3 kamer) appartement op de 1e etage in het zeer geliefde Schiebroek! Het appartement bevindt zich aan het begin van de winkelstraat en is op loopafstand van een park. Het openbaar vervoer is op 1 minuut loopafstand (tram en bus) dat direct verbinding heeft naar het centrum. Ook de snelwegen zijn nabij.

Bij het appartement behoort een ruime berging, ideaal voor fietsen!

Indeling appartement; ruime hal met toegang tot alle vertrekken. de woonkamer is ruim en heeft een openslaande deur naar het balkon. De woonkamer is voorzien van veel ramen waardoor veel lichtinval. De keuken bevindt zich aan de voorzijde en heeft toegang tot het tweede balkon. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. Nette frisse badkamer met douche en wastafel. Het toilet is separaat en in dezelfde stijl als de badkamer.

De gehele woning is voorzien van een mooie laminaatvloer en centrale verwarming. Kortom een leuk fris huis dat zeer centraal ligt!

Interesse? Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website www.benhousing.nl staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Like ons dan nu op Facebook!

Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.