benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Lorentzlaan

Beschikbaar per direct

Prijs € 1050,-/m excl.
Borg € 1050,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype Bovenwoning
Oppervlakte 80 m²
Interieur Kaal
Wijk Schiedam

Omschrijving

Lichte en ruime dubbele 3 kamer bovenwoning aan de Lorentzlaan in Schiedam beschikbaar. De woning is uitstekend onderhouden en voorzien van een net wit keukblok en sanitair.
De woning ligt in Schiedam Oost nabij uitvalswegen en op loopafstand van station Schiedam centrum en de Fransenlaan waar zich diverse winkels en eetgelegenheden bevinden.

Sfeervolle en zeer ruime woonkamer in L-vorm met balkon. Achter de woonkamer, aan de achterzijde van van de woning bevind zich een ruime lichte slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon. Afzonderlijke keuken met net wit keukenblok met een kunststof werkblad.
Apart toilet.

Trap naar bovenste verdieping met lichte slaapkamer en openslaande deuren tot het 2e balkon. Naast de slaapkamer bevind zich de ruime badkamer met wastafel en douche.

De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en CV.


Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!