benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Bergsingel

Beschikbaar per direct

Prijs € 1387,-/m excl.
Borg € 1400,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype Bovenwoning
Oppervlakte 101 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Noord

Omschrijving

Leuk, ruim en sfeervol 3 kamer appartement aan de Bergsingel (101m²), is gelegen op de derde en halve vierde verdieping (met een interne trap). Het appartement is gelegen in het noordelijke deel van de stad Rotterdams 'centrum. De woning heeft GEEN buitenruimte.

De 3e verdieping beschikt over een grote woonkamer (ca.40m2)met vrij uitzicht op een groenvoorziening, een gesloten keuken met alle apparatuur voorzien en een slaapkamer (ca. 12m). Op de vierde verdieping: een slaapkamer (ca. 12m2) en toegang tot een badkamer met ligbad en douche.

Het appartement beschikt over centrale verwarming Het appartement ligt dicht bij de restaurants, supermarkten en vele andere winkels. Rotterdam Centraal Station ligt op 5 minuten afstand en Rotterdam - The Hague Airport kan worden bereikt binnen 10 minuten "".

Huur: €1.387,00 + €5,25 servicekosten
Borg €1.400,00
Inkomensindicatie: € 3.000,00 euro netto per maand, student met borgsteller ook akkoord!

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.