benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Boterstraat

Beschikbaar per direct

Prijs € 1575,-/m excl.
Borg € 1575,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype
Oppervlakte 102 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Centrum
Bouwjaar 1820

Omschrijving

Zouden jullie willen wonen in een fantastisch historisch pand aan de rand van het centrum van Schiedam? Op loopafstand van het alle leuke restaurants, winkels, cafés? Dan is dit jullie kans! Wij bieden een fantastisch 3 kamer appartement aan op de begane grond. Het pand is volledig gerenoveerd op een hoogwaardig niveau. Alles is nieuw! Voorheen was dit een Branderij. De bereikbaarheid vanuit Rotterdam, Schiedam en Delft is uitstekend! Het treinstation Schiedam Centrum is dan ook op loopafstand. Daarnaast rijden de trams ook bijna voor de deur langs richting Rotterdam.
Voor de indeling en de maten verwijzen wij jullie naar de plattegrond (staat tussen de foto's)

De woningen zijn super strak, voorzien van een luxe keuken met allerhande inbouwapparatuur, een luxe badkamer met een inloopdouche, dubbele wastafels en een toilet. Daarnaast zijn nog erg veel authentieke details zichtbaar in de woning. Er zijn 2 ruime slaapkamers. Daarnaast is er ook nog veel interne berging aanwezig.

Kortom; een super tof pand om hier met jouw partner, huisgenoot of gezin!

Bijzonderheden:
- De huurprijs is exclusief € 50,00 servicekosten en € 80,00 voorschot stookkosten
- Dit appartement wordt opgeleverd met een gedeelde berging

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.