benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Boompjes

Beschikbaar vanaf 1 maart 2022

Prijs € 2250,-/m excl.
Borg € 2500,-
Aantal slaapkamers 1
Objecttype
Oppervlakte 85 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Centrum
Bouwjaar 2021

Omschrijving

Exclusief en hoogwaardig gestoffeerd appartement met 1 slaapkamer, een werkkamer en ruim balkon in de nieuw opgeleverde Terraced Tower aan de Boompjes in Rotterdam Centrum. Doordat de woning zich op de 31e verdieping bevindt ligt heel Rotterdam aan uw voeten!

Indeling:
Entree via hal.

De ruime en lichte L-vormige woonkamer (8.16m x 4,00m) heeft door de grote raampartijen niet alleen veel lichtinval maar ook zeker een van de meest indrukkwekkende uitzichten over Rotterdam! Aan de woonkamer grenst het terras welke zich over de gehele breedte van de woning uitstrekt. Achter in de woonkamer vindt u de open keuken, welke is voorzien van alle benodigde apparatuur.

Naast de woonkamer bevinden zich slaapkamer: (3,75m x 2,90m) en de werkkamer (3,75m x 1,90m) welke voorzien is van een ruime inbouwkast. Beide kamers grenzen aan het balkon en hebben door de grote raampartijen veel lichtinval en ook het fantastische uitzicht als u 's ochtends wakker wordt.

Via een hal naast de keuken bereikt u de badkamer welke is voorzien een bad, douchecabine en dubbele wastafel. Naast de badkamer bevindt zich het aparte toilet. Verder is de woning voorzien van een aparte berging (2,91m x 1,90m) bij de entree.

Let op:
- Verplichte afname parkeerplek á € 150,- per maand
- Huurprijs is exclusief servicekosten á € 100,- per maand
- Bijgevoegde plattegrond is ter indicatie


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.


Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!