benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Berkelselaan

Beschikbaar per direct

Prijs € 1575,-/m excl.
Borg € 1575,-
Aantal slaapkamers 3
Objecttype
Oppervlakte 116 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Liskwartier
Bouwjaar 1913

Omschrijving

Gerenoveerd dubbel bovenhuis in het populaire Liskwartier! De woning beschikt over een ruime lichte woonkamer, 3 slaapkamers, een studeerkamer en 3 balkons.

Indeling:
Begane grond:
Entree, gezamenlijk trapopgang naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Entree, hal/gang en toilet.

Via de gang is de ruime woonkamer te bereiken. Door de grote raampartijen met authentiek glas en lood is er veel lichtinval. Aan de woonkamer grenst een balkon die via de klapdeuren te bereiken is. De gerenoveerd keuken beschikt over een vaatwasser, oven, inductieplaat, afzuigkap en een koelkast. Aan de voorzijde bevinden zich nog twee kamers waarvan bijvoorbeeld één als studeerkamer kan gebruikt worden en de ander als slaapkamer. Aan de voorzijde bevind zich nog een balkon die grenst aan de slaapkamer.

3e verdieping:
De 3e verdieping beschikt over twee slaapkamers, badkamer en een wasruimte. Het derde balkon bevindt zich aan de achterzijde. Deze grenst aan de slaapkamer. De badkamer beschikt over een douche, één persoons wastafelmeubel en een extra toilet.

Bijzonderheden:
- Inkomenseis;
- Per direct beschikbaar;
- Huurprijs: € 1.575,00 excl.


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!