benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Bergweg

Beschikbaar per direct

Prijs € 1195,-/m excl.
Borg € 1195,-
Aantal slaapkamers 1
Objecttype
Oppervlakte 63 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Oude Noorden

Omschrijving

Super gaaf, gerenoveerd en ruime 2 kamer benedenwoning met zeer ruime tuin (ca. 100m2) aan de Bergweg in Rotterdam, Oude Noorden.

Het Oude Noorden zit vol met verrassingen en is met haar urban hotspots hip, hipper, hipst! Straten als Zwaanshals en Zaagmolenkade hebben een super leuk aanbod op het gebied van fashion, food en design en dankzij de vele horecazaakjes kun je elke avond weer iets nieuws ontdekken. Van bijzondere bistro’s, restaurants en koffiezaakjes tot een eigen bierbrouwerij: er is voor ieder wat wils. De woning ligt dichtbij supermarkten, scholen en kinderdagverblijven. Bovendien is het stadscentrum vlakbij (10 minuten fietsen) en bevindt het openbaar vervoer (station Rotterdam Noord, tram en Centraal Station) zich in de buurt. De uitvalswegen (A13 en A20) zijn zeer gunstig gelegen.

Indeling: Binnenkomst in de hal, ruime woonkamer met open keuken. Keuken is gelegen aan de achterzijde en voorzien van allerhande inbouwapparatuur. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot de tuin.
Badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator. Separaat toilet.

De tuin zal nog worden voorzien van +/- 2,5 meter houten vlonder, gevolgd door +/- 3 meter bestrating.
Rest van de tuin opgeleverd met geëgaliseerde grond. Boven de houten vlonder zal een overkapping worden gecreëerd die tevens ook zal dienen voor balkon van bovengelegen woning.

Kortom; ben je op zoek naar een strak gerenoveerde woning met een zeer ruime tuin en heb je groene vingers? Dan is deze woning iets voor jou!

Interesse? Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website www.benhousing.nl staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Like ons dan nu op Facebook