benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Bergse Dorpsstraat

Beschikbaar per direct

Prijs € 1575,-/m excl.
Aantal slaapkamers 4
Objecttype
Oppervlakte 134 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Hillegersberg
Bouwjaar 1927

Omschrijving

In de dorpskern van Hillegersberg ligt dit ruime 5 kamer appartement met een groot dakterras. Alle faciliteiten liggen in de directe omgeving zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, exclusieve modewinkels, diverse eetgelegenheden, de Bergse Plassen, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal en de eigen opgang.

1e verdieping:
Overloop, toilet en de toegang tot de ruime woonkamer, slaapkamer en keuken. Door de grote raampartijen, glas in lood geeft de woonkamer een ruimtelijk en sfeervol gevoel. Via de keuken is er toegang tot het ruime dakterras.

2e verdieping:
Overloop, toilet, toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Aan de voor en achterzijde van de woning bevinden zich twee ruimere slaapkamers. Tussen de twee ruime slaapkamers bevindt zich een kleinere slaapkamer. De badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning, die beschikt over een eenpersoons wastafelmeubel en een douche.

Let op:
Huurprijs: € 1.695,00 excl.
Beschikbaar per 01-12-2022
De woning in de nabije toekomst voorzien van dubbel glas


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.


Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!