benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Benthuizerstraat

Beschikbaar per direct

Prijs € 1225,-/m excl.
Aantal slaapkamers 3
Objecttype
Oppervlakte 94 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Rotterdam-Noord
Bouwjaar 1897

Omschrijving

Ruim dubbel bovenhuis met 4 kamers gelegen in het Oude Noorden. De woning is gelegen op de gehele eerste en gehele tweede (top)verdieping en beschikt over een twee ruime balkons.

Wilt u dichtbij het centrum wonen maar ook genieten van lekker buiten zijn? Natuur, cultuur, recreatie, winkels en horeca liggen hier binnen handbereik. De ligging in gezellige Ouden Noorden met diverse horecagelegenheden en openbaar vervoer verbindingen (bus/tram) is ideaal.
De van oudsher bekende winkelstraten Noordmolenstraat, Zwart Janstraat en het Zwaanshals, ook wel het Quartier Latin van het Oude Noorden genoemd, zijn eveneens aan te lopen. Basisscholen liggen vrijwel om de hoek en uitvalswegen (A13, A16 en A20) zijn gunstig gelegen.

Indeling
Entree, via trap naar de hal op de eerste verdieping. Via de hal zijn alle vertrekken te bereiken. Met aan de voorzijde de ruime woonkamer, aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken en de eerste slaapkamer. De slaapkamer geeft toegang tot een ruim balkon.

Tweede verdieping
Via de overloop is de tweede verdieping te bereiken. Deze verdieping beschikt over twee slaapkamers, balkon en badkamer. De slaapkamers bevinden zich aan de voor en achterzijde van de woning met aan de achterzijde een extra balkon.

Let op:
- beschikbaar: per direct;
- max. 24 maanden;
- oplevering: gestoffeerd;


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!