benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Treubstraat

Beschikbaar per direct

Prijs € 1050,-/m excl.
Borg € 1175,-
Aantal slaapkamers 1
Objecttype Benedenwoning
Oppervlakte 51 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Blijdorp

Omschrijving

Een fraai gelegen beneden appartement met 1 slaapkamer gelegen in de wijk Blijdorp aan de Treubstraat. Het appartement gelegen aan een leuk en groen plein, heeft veel lichtinval en is door de originele details in combinatie met modern comfort en sfeervolle ruimtes uniek.

De woning is gelegen in een rustige en groene omgeving, terwijl alle stadsgemakken dichtbij zijn, zoals winkels en supermarkten. Het pleintje aan de voorzijde van de woning is een echte sfeermaker. In de directe omgeving bevinden zich twee leuke parken: Vroesenpark en Roel Langerkpark waar regelmatig leuke (food)evenementen plaatsvinden. De locatie is ideaal ten opzichte van de uitvalswegen (A20 en A13) en het openbaar vervoer (metrostation Blijdorp en Centraal Station). Het centrum van Rotterdam is bereikbaar binnen 10 minuten!

Indeling

Entree middels eigen voordeur naar de hal, hier bevindt zich het toilet met fonteintje en douche. Via de hal kom je naar de strak gestucte woonkamer met open keuken aan de achterzijde van het pand. Vanuit hier is ook de fraai aangelegde tuin bereikbaar.
De slaapkamer ligt aan de voorzijde.

- Huur €1.050,00 + €125,00 voorschot GWL
- Borg: €1.175,00

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.