benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Maximiliaanstraat

Prijs € 1050,-/m excl.
Borg € 1050,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype Benedenwoning
Oppervlakte 90 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Zuid

Omschrijving

Gaaf en volledig gerenoveerde (2016) dubbele benedenwoning met tuin aan de Maximiliaanstraat in Rotterdam Zuid (Charlois). De woning is gelegen op de begane grond en 1e etage en beschikt over 2 ruime slaapkamers, een luxe keuken, een tuin en balkon. De woning is goed te bereiken met het openbaar vervoer, de tram rijd namelijk om de hoek op de Wolphaertsbocht.

Indeling: Binnenkomst op de begane; toilet. Ruime woonkamer in L-vorm voorzien van een open keuken. De keuken is voorzien van allerhande apparatuur. Aan de achterzijde toegang tot het balkon en de tuin.

1e etage; 2 ruime slaapkamer (ca. 20m2 per kamer), één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Nette badkamer voorzien van een douche, wastafel met spiegel en een 2e toilet. Wasmachine aansluiting op de overloop.

De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer, CV en dubbel glas.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.