benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Dunantstraat

Beschikbaar per direct

Prijs € 1650,-/m excl.
Borg € 1650,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype Benedenwoning
Oppervlakte 109 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Delshaven
Bouwjaar 1933

Omschrijving

Sfeervolle 3 kamer dubbele benedenwoning met tuin aan de Dunantstraat in Rotterdam Delfshaven. De woning is gelegen in de sfeervolle wijk Delfshaven en is dan ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Indeling: Binnenkomst op de begane grond in de hal die toegang geeft tot alle vertrekken. Ruime slaapkamer aan de voorzijde (ca. 3,50x7,00), tweede ruime slaapkamer aan de achterzijde (ca.3,50x5,50) met openslaande deuren naar het balkon. Badkamer tevens aan de achterzijde voorzien van een douche en wastafel met spiegel. Separaat toilet en bergruimte op de gang. Trap naar het souterrain.

Souterrain: Hier bevindt zich de ruime en sfeervolle woonkamer met open keuken (ca.42m2). De keuken bevindt zich aan de achterzijde en beschikt over een kookplaat en afzuigkap. Openslaande deuren naar de tuin.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.