benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Watertorenweg

Beschikbaar vanaf 1 juli 2021

Prijs € 1539,-/m excl.
Borg € 1539,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype
Oppervlakte 83 m²
Interieur Gemeubileerd
Wijk De Esch
Bouwjaar 1990

Omschrijving

APARTMENT WITH A VIEW! Wat een heerlijk uitzicht heb je vanuit dit gemeubileerde 3-kamer appartement aan de Watertorenweg gelegen op de 13e verdieping in de wijk de Esch.

De ligging is ideaal en in de nabijheid van de Erasmus Universiteit en de Hogeschool Rotterdam. Opstapplaatsen voor het openbaar vervoer en de watertaxi zijn op loopafstand bereikbaar, waar vandaan je een goede verbinding hebt met het centrum van Rotterdam (per fiets ca. 15 minuten) en/of haar omliggende gemeentes en binnen 3 minuten zit u op de snelwegen A16, A13 en A20.

Wilt u juist de hectiek ontlopen, dan zijn op fietsafstand het Kralingse Bos en -plas gelegen.

Begane grond
Fraaie centrale entree met twee liften en toegang tot de algemene berging per verdieping ingedeeld (geen persoonlijke berging).

Appartement:
De entree is gelegen in de hal van de woning en geeft toegang tot alle vertrekken. Bij binnenkomst is de berging gesitueerd met opstelplaats voor wasmachine- droger en de mechanische ventilatie.

De ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, wastafel en tegelwerk tot aan het plafond. Het toilet bevindt zich ernaast en is voorzien van een hangend closet met fonteintje.

De twee slaapkamers zijn gelegen aan de zuidzijde van het appartementencomplex waarbij de hoofdslaapkamer een oppervlakte van ca. 15 m² heeft en de tweede slaapkamer een oppervlakte van ca. 8 m².

De woonkamer geeft een prachtig uitzicht over de Maas en het centrum van Rotterdam en biedt tevens toegang tot het balkon welke op het Zuiden is gelegen.

De keuken is voorzien van een combi oven- magnetron, inductie kooktoestel, vaatwasser en koelkast welke bij de keuken is inbegrepen.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1991;
• Gebruiksoppervlakte circa 83 m²;
• Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
• Vrij parkeren voor het wooncomplex;

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.