benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Treubstraat

Beschikbaar vanaf 1 februari 2022

Prijs € 1200,-/m excl.
Borg € 1300,-
Aantal slaapkamers 1
Objecttype Appartement
Oppervlakte 50 m²
Interieur Gemeubileerd
Wijk Blijdorp
Bouwjaar 1934

Omschrijving

*Short stay*

Een fraai gelegen gemeubileerd hoekappartement op de 1e etage, op een hoek gelegen in de wijk Blijdorp. Het appartement is gelegen aan een leuk en groen plein, heeft veel lichtinval en is door de originele details in combinatie met modern comfort en sfeervolle ruimtes uniek.

De woning is gelegen in een rustige en groene omgeving, terwijl alle stadsgemakken dichtbij zijn, zoals winkels en supermarkten. Het pleintje aan de voorzijde van de woning is een echte sfeermaker. In de directe omgeving bevinden zich twee leuke parken: Vroesenpark en Roel Langerkpark waar regelmatig leuke (food)evenementen plaatsvinden. De locatie is ideaal ten opzichte van de uitvalswegen (A20 en A13) en het openbaar vervoer (metrostation Blijdorp en Centraal Station). Het centrum van Rotterdam is bereikbaar binnen 10 minuten!

Indeling:
Entree middels eigen voordeur naar de hal, lichte woonkamer met open keuken. Keuken voorzien van allerhande apparatuur. Slaapkamer (ca12m2) met inbouwkasten, gelegen aan de voorzijde. 2e kamer aan de achterzijde voorzien van de was-droogcombinatie en vanuit hier toegang tot de douche en balkon.

Let op:
- Exclusief voorschot GWL / Internet ad € 100,00
- Shortstay: termijn ca. 6 maanden, iets korter of langer in overleg
- Inschrijven niet mogelijk ivm Shortstay

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!