benvastgoedbeheer benvastgoed

Treubstraat

Prijs € 1100,-/m excl.
Borg € 1100,-
Aantal slaapkamers 1
Objecttype Appartement
Oppervlakte 50 m²
Interieur Gemeubileerd
Wijk Blijdorp
Bouwjaar 1934

Omschrijving

Huur €1.100 excl g/w/l + €200,00 voorschot GWL en internet.
Borg: €1.300,00
SHORT STAY
Beschikbaar per direct

Een fraai gelegen hoekappartement op de 1e etage, op een hoek gelegen in de wijk Blijdorp. Het appartement is gelegen aan een leuk en groen plein, heeft veel lichtinval en is door de originele details in combinatie met modern comfort en sfeervolle ruimtes uniek.

De woning is gelegen in een rustige en groene omgeving, terwijl alle stadsgemakken dichtbij zijn, zoals winkels en supermarkten. Het pleintje aan de voorzijde van de woning is een echte sfeermaker. In de directe omgeving bevinden zich twee leuke parken: Vroesenpark en Roel Langerkpark waar regelmatig leuke (food)evenementen plaatsvinden. De locatie is ideaal ten opzichte van de uitvalswegen (A20 en A13) en het openbaar vervoer (metrostation Blijdorp en Centraal Station). Het centrum van Rotterdam is bereikbaar binnen 10 minuten!

Indeling

Entree middels eigen voordeur naar de hal, lichte woonkamer met open keuken. Keuken voorzien van allerhande apparatuur. Slaapkamer (ca12m2) met inbouwkasten, gelegen aan de voorzijde. 2e kamer aan de achterzijde voorzien van de was-droogcombinatie en vanuit hier toegang tot de douche en balkon.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met +31102040661 of via info@benhousing.nl

Let op! Voordat een bezichtiging mogelijk is, moet u zich registreren via www.benhousing.nl.

Wil jij ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Vind ons nu leuk op Facebook!