benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Schubertlaan

Beschikbaar per direct

Prijs € 1060,-/m excl.
Aantal slaapkamers 2
Objecttype Appartement
Oppervlakte 78 m²
Interieur Gestoffeerd / gemeubileerd
Wijk Hillegersberg

Omschrijving

Dit leuke, opgeknapte 3 kamer appartement met tuin is erg centraal en rustig gelegen in de componistenwijk van Hillegersberg. Op steenworp afstand is een gezellige winkelstraat voor de nodige boodschappen. De tramhalte van lijn 4 is eveneens op loopafstand. Aan de rand van de wijk grenst het recreatiegebied van het Bergse Bos, de Rottemeren en de Zevenhuizerplas. Zin in het drukkere stadsleven? Binnen 20 minuten fietsen ben je in het centrum van Rotterdam en daarnaast zijn de snelwegen rondom Rotterdam snel en eenvoudig bereikbaar.

Via het trappenhuis van dit rustig gelegen appartementencomplex kom je bij de entree van de woning op de 1e verdieping. De hal van het appartement is ruim opgezet en geeft toegang tot meerdere vertrekken. De woonkamer is heerlijk licht door de grote ramen en biedt uitzicht op het vele groen in de omgeving. Omdat het appartement op de hoek ligt van het complex heb je van alle kanten veel licht! De keuken is voorzien van diverse apparatuur. Ook is aansluitend aan de keuken een fijn balkon. Verder heeft de woning twee slaapkamers, waarvan de tweede slaapkamer in het verlengde van de woonkamer ligt en tevens toegang heeft tot de tuin. Deze slaapkamer kan dus ook als serre gebruikt worden! De badkamer heeft een wastafel, een douche en een toilet.

Indeling:

1e verdieping: entree, hal
Woonkamer: ± 21 m²
Keuken: ± 7 m², voorzien van diverse apparatuur t.w. kookplaat, vaatwasser en koel/vries-combinatie. Toegang tot het balkon (± 3 m²).
Slaapkamer I: ± 15 m²
Slaapkamer II: ± 14 m²
Badkamer: ± 9 m², volledig betegeld en voorzien van toilet en een wastafel.

- Huurprijs: €1.060,00 + € 90,00 voorschot stookkosten excl. gas/water/licht/tv/internet
- Borg: 3 maanden

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.


Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!